Vitaal na borstkanker traject

(beschikbaar vanaf  1 januari 2025)

De impact van borstkanker

De ziekte kanker en de vaak intensieve reguliere behandelingen die daarop volgen, kunnen een enorme impact op je leven hebben. Veel vrouwen die borstkanker hebben gehad  zoeken daarom complementaire hulp voor de fysieke en/of mentale klachten die ze na de behandelingen ervaren. Daarnaast is er vaak de wens om het risico op terugkeer van kanker in de toekomst te verkleinen. Ik heb een prachtige multidisciplinaire aanpak ontwikkeld om je hierbij te ondersteunen. Het traject “Vitaal na kanker” is vooral zinvol als je serieus bereid bent om je leefstijlgewoonten eerlijk te bekijken en waar nodig te veranderen.

Gratis telefonisch kennismaken

Ik heb met iedereen die het traject wil volgen een gratis en vrijblijvende telefonische intake van 30 minuten om te bekijken of we een match zijn en dit traject echt bij je past.

Een multidisciplinaire aanpak

Het traject vitaal na borstkanker is een holistisch vitalitietstraject, dat betekent dat lichaam en geest beide een onderdeel van het traject vormen en dat we de klachten die met een verminderde vitaliteit na borstkanker te maken hebben aanpakken. Naast natuurgeneeskundig aromatherapeut en stressreductietherapeut ben ik ook opgeleid als orthomoleculair therapeut met een specialisatie in medicinale paddenstoelen. Verder heb ik me verdiept en geschoold in voeding en detox bij en na kanker. Met al deze kennis heb ik een krachtig vitaliteitstraject na kanker ontwikkeld. In gemiddeld vijf sessies kun je hier mooie resultaten behalen op weg naar herstel. Het traject wordt specifiek afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden en klachten.

En je krijgt een mooi cadeau van mij

Een traject van 5 sessies wordt ondersteunt met vier modulen uit de leefwijzeracademie die krijg je er dus gratis bij.

Heb je een vraag of wil je een sessie boeken? Neem dan vooral contact met me op via het contactformulier. Vergeet ook niet mijn gratis e-boek te downloaden, voor heerlijke zen-volle momenten.